Marmerstonevloeren

Een marmerstonevloer kunt u toepassen in vrijwel elke ruimte, deze vloer zorgt voor een naadloze, stijlvolle en natuurlijke uitstraling. Ook kan deze vloer worden toegepast op een trap.

Deze vloer is vrijwel op elke bestaande vloer en nieuwe vloer aan te brengen. Ook vloerverwarming functioneert optimaal.

Doordat de marmerstonevloer een natuurproduct is neemt en houd deze vloer de temperatuur van de ruimte zeer goed aan en is dus voor alle seizoenen van het jaar zeer geschikt.

De marmerstonevloer is verkrijgbaar in 3 verschillende steengrootte. Ook een combinatie van de steengrootte behoort tot de mogelijkheid. De vloer is verkrijgbaar in verschillende natuurtinten, ook kunt u met de natuurtinten combinaties maken.

De marmerstonevloer is makkelijk in onderhoud. U kunt de vloer stofzuigen en daarnaast kunt u naar u eigen wensen de vloer zo vaak als u wenst reinigen met een waterzuiger.

Doordat de korrels voorzien zijn van een epoxycoating zal er geen enkele vloeistof in de korrel trekken waardoor u met een sopje een vlek zo uit uw vloer haalt. Tot de mogelijkheid behoord de vloer dicht te sealen. De bovenzijde van de vloer word voorzien vaneen transparante afwerklaag. Hierdoor kan er geen vuil of vloeistof tussen de korrels komen. Ideaal voor in de badkamer, toilet of keuken.